md.oriflame.com
RU MD

1/15

Ura, Oriflame împlinește 55 de ani! Ne îndreptăm cu încredere spre un nou mâine, dar, în ciuda anilor, avem impresia că am început abia ieri. Spune-ne, în ce an a fost fondat Oriflame?

2/15

Corectorul și iluminatorul contribuie împreună la obținerea unui ton uniform al pielii și a unei străluciri sănătoase. Corectorul combate imperfecțiunile pielii prin corectarea culorii. Dar la ce folosește un iluminator?

4/15

Știi deja ce se întâmplă în lume în fiecare minut. Poți răspunde, atunci, ce se întâmplă la fiecare cinci secunde?

5/15

Wellness este trendul incontestabil care a cucerit industria frumuseții și, în același timp, numele gamei de produse Oriflame. Dar ce înseamnă Wellness?

6/15

Obiectivul nostru: Până în 2025, ca 75% din ambalajele produselor noastre cosmetice și Wellness să fie...

7/15

SE Blazing Warmth este un parfum care emană spiritul Suediei. Care sunt notele ce intră în compoziția aromei, precum și în cea a oricărui parfum?

8/15

În 2010, cele mai căutate patru culori de ruj au fost alb, cărămiziu, roșu și roz. Acum, se cer 9 culori, dar cea mai populară cerere în toți acești ani a fost...

9/15

Toată lumea cunoaște o tehnică de machiaj numită contouring. Ce alt termen contradictoriu există?

10/15

Probiotice, prebiotice - ce alte bacterii sunt utilizate în mod activ în produsele de îngrijire a pielii?

11/15

Institutul de cercetare Oriflame din Stockholm dezvoltă...

12/15

Oamenii de știință și dezvoltatorii Oriflame testează produsele în trei moduri: teste dermatologice și... care sunt celelalte două tipuri de teste pe care le efectuăm?

13/15

Selectăm cu atenție toate ingredientele și ne asigurăm că acestea au fost obținute în conformitate cu standardele etice și ecologice. Dar ce ingrediente nu folosim în produsele noastre?

14/15

În ultimii 10 ani, am redus emisiile de CO2 cu 76% (61.000 de tone de CO2). Ce ar putea genera aceeași cantitate de dioxid de carbon?

15/15

În cadrul inițiativelor ecologice, Oriflame economisește până la 10 milioane de...?

Укажите Ваш пол: