md.oriflame.com
RU MD

O companie diferită

În 1967, frații Jonas și Robert af Joknik au pus bazele unui start-up: producerea și vânzarea de produse cosmetice suedeze, fabricate din ingrediente naturale sub numele de Oriflame. În 2022, acest ""start-up"" aniversează 55 de ani.

Oriflame este un brand cu o inimă suedeză. Suntem inspirați de natură, dedicați inovației și preocupați de viitorul planetei.

De la Stockholm, cu dragoste: Oriflame, singurul brand suedez de produse cosmetice prezent în peste 60 de țări din întreaga lume.

Ne străduim să facem ca frumusețea să fie aproape de fiecare femeie din întreaga lume. Și ne reușește: 98% din toate comenzile sunt plasate online.

Milioane de oameni nu pot da greș: 3 milioane de parteneri înregistrați în 60 de țări

Originar din Stockholm, unde se află institutul nostru de cercetare pentru dezvoltarea unor tehnologii unice în domeniul îngrijirii pielii.

Lucrăm numai cu ingrediente cosmetice din surse etice de încredere și nu folosim niciun ingredient interzis în UE*.

*în conformitate cu Raportul de sustenabilitate Oriflame 2020. Raportul este publicat pe link: Oriflame_SustainabilityReport_2020_0.pdf A se vedea pagina 70. Raport întocmit de Oriflame Holding Ltd. în 2021.

Siguranța și inovația este despre companie: în fiecare an efectuăm peste 150 de teste clinice și de consum cu 7.000 de voluntari pentru a asigura calitatea și siguranța fiecărui produs.

Creăm produse inovatoare. Peste 100 de oameni de știință lucrează cu noi în trei laboratoare care sunt dotate cu cele mai performante tehnologii.

În 2020, am îmbunătățit clasificarea noastră în cadrul CDP Forest la cel mai înalt nivel A - Leadership in Addressing Climate Change*.

*în conformitate cu Raportul de sustenabilitate Oriflame 2020. Raportul este publicat pe acest link Oriflame_SustainabilityReport_2020_0.pdf A se vedea pagina 4. Raport întocmit de Oriflame Holding Ltd. în 2021.

Oriflame a fost inclusă pe lista liderilor europeni în domeniul climei din Financial Times. Cea mai bună realizare este o reducere de 26,1% a emisiilor de gaze cu efect de seră între 2014 și 2019. În total, clasamentul este alcătuit din 300 de companii care au obținut cele mai mari reduceri ale emisiilor de gaze cu efect de seră în această perioadă, iar Oriflame se află pe un loc important în acest clasament.

Suntem buni cu planeta: am redus emisiile de C02 cu 76%, lucrăm numai cu surse de energie 100% regenerabile, reducem emisiile de gaze cu efect de seră și chiar ne desfășurăm conferințele într-un mod ecologic: confirmat de compania independentă, South Pole.

În fiecare an, protejăm până la 10 milioane de copaci din întreaga lume, din India și Indonezia până în China și Mexic.

Cataloagele noastre sunt produse cu grijă pentru păduri: 99% din hârtie provine din surse certificate sau din materiale reciclate.

Din 2019, toate conferințele internaționale Oriflame sunt neutre din punct de vedere climatic (confirmat de compania independentă South Pole). Reducem impactul asupra climei în toate aspectele: organizare, alegerea hotelului și a locului de desfășurare, transportul, cateringul, producerea de materialelor, etc.

Energie electrică din surse 100% regenerabile în toate locațiile gestionate de Oriflame începând cu 2018.

Tender Care Balsamul este produsul nostru vedetă și cel mai bine vândut în lume din 1980. Este cel mai versatil produs al mărcii, cu o mulțime de beneficii.

Gama Love Nature are ca scop îngrijirea pielii tale cu beneficiile naturii. Produsele noastre nu conțin parabeni și silicon și se bazează pe extracte organice. Folosim numai particule exfoliante naturale - odată ajunse în apele reziduale, acestea pot fi reciclate de bacterii și organisme vii și, prin urmare, nu dăunează oceanelor lumii, ambalaj biodegradabil.

Gama Beautanicals este alcătuită din 95% ingrediente naturale într-o formulă biodegradabilă, fără parabeni sau siliconi. În plus, este certificat de Vegan Society - ceea ce înseamnă că nu conține ingrediente de origine animală. Ambalaje ecologice: sticlele din această gamă sunt fabricate din plastic 100% reciclat, iar tuburile din 55%.

*The Vegan Society este o organizație caritabilă înregistrată în Marea Britanie care promovează o cultură etică a consumului și a calității vieții în general.

Flaconul parfumului .SE și ambalajul sunt 100% reciclabile. În plus, sticla este fabricată din sticlă reciclată în proporție de 40%. Parfumurile au la bază alcool 100% natural, care, spre deosebire de alcoolul sintetic, este ecologic. Tehnologiile patentate și sigure, Scent.Trap® și Pure.Scent®, ajută la captarea mirosului plantelor fără a-l distruge.

Frumoasă tu și o planetă frumoasă - în mod firesc! Din 2015, toate scruburile noastre au folosit ingrediente exfoliante 100% naturale - de la semințe de mac și coji de migdale și sare.

Seria Baby O este alcătuită din 95% ingrediente naturale, inclusiv ulei de ovăz suedez (provenit de la ferme locale suedeze), într-o formulă biodegradabilă, fără parabeni sau siliconi, ingrediente agresive, alergeni și cu o utilizare minimă de conservanți identici cu cei care se găsesc în natură. Fiecare produs este testat dermatologic și alergologic și s-a constatat că este sigur pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Ne mândrim cu produsele noastre de îngrijire a pielii cele mai avansate din punct de vedere tehnologic! Datorită studiilor clinice, progreselor științifice și dezvoltării celulelor stem vegetale, s-a dovedit că gama de produse NovAge abordează cele 12 semne cheie ale îmbătrânirii care le fac pe femei să pară mai bătrâne decât vârsta lor. Dar pielea ta nu trebuie să-ți definească vârsta! Alegeți linia de produse NovAge pentru a arăta așa cum vă simțiți

Sărbătoriți împreună cu noi cea de-a 55-a aniversare, bucurându-vă de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Brandul Wellness, cu produsele sale naturale de înaltă calitate, dezvoltate de cei mai buni oameni de știință din Suedia, va fi ghidul dumneavoastră în lumea nutriției sănătoase și a suplimentelor. Împreună cu noi, veți învăța cum să vă îmbunătățiți calitatea vieții, făcându-o mai activă și mai sănătoasă!

Încercăm să creăm produse fără apă, cum ar fi șampoanele solide, pentru a reduce și mai mult dependența noastră de apă. Până în 2025, vom lansa noi produse fără apă și acestea vor face parte dintr-un portfoliu de produse-cheie.

În fiecare minut, 30 de femei din întreaga lume devin norocoasele posesoare a rujurilor Oriflame*.

*În baza vânzărilor rujurilor de buze în toate regiunile în care Oriflame este prezentă din 01.01.2020 până la 31.12.2020.

Niciodată nu stăm pe loc: primul parfum Oriflame a fost lansat în 1977. Iar astăzi vindem peste 35 de milioane de parfumuri anual*.

*În baza vânzărilor globale ale Oriflame Cosmetics Global SA din 1.01.2020 până la 31.12.2020.

Ne gândim cu drag la viitor: până în 2025, absolut toate produsele noi de îngrijire a pielii și de îngrijire personală vor fi fabricate cu formule biodegradabile. O proporție semnificativă a ambalajelor din plastic ale Oriflame va fi realizată fie din materiale reciclate, fie din alte materiale sustenabile.

*conform Raportului de sustenabilitate Oriflame 2020. Raport disponibil la Oriflame_SustainabilityReport_2020_0.pdf Raport elaborat de Oriflame Holding Ltd. în 2021.